Artikler

Artikler

Fremmer Dyrenes Beskyttelse speciesismen i Danmark?

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg ikke er den store fan af Dyrenes Beskyttelse (herefter forkortet DB). Og som du måske har læst på min side om vegansk aktivisme, anbefaler jeg faktisk at man, set ud fra et vegansk synspunkt, styrer uden om DB og i stedet vælger at støtte en af de andre organisationer, som eksempelvis Anima.

Jeg mener nemlig ikke, at den måde, som DB agerer på, er foreneligt med det veganske budskab og faktisk mener jeg, at de er med til at fremme speciesismen i Danmark....Læs mere

Den dystre bagside af landbrugsindustrien

Dyre-landbrugsindustrien og de produkter der fremstilles, er ikke kun den førende årsag til de klimaforandringer vi står overfor i dag, men er samtidig også skyld i en lang række af sygdomme der koster tusindvis af danskere livet hvert år.

Hertil kommer de kritisable forhold de implicerede dyr udsættes for, som vi tilmeld tillader industrierne at beskrive med ord som f.eks. “dyrevelfærd”, “det gode stald liv” eller ”omtanke hele vejen”.

I artiklen her ønsker jeg at kaste et lys over nogle af de bagomliggende kræfter, herunder flere af vores politikere, der har haft og stadig har, en stor del af ansvaret for at vi er havnet der hvor vi er i dag... Læs mere

Facebook

Hvis du ikke allererde har været det, så hop et smut forbi min facebookside og giv den et like!

Udover at jeg bruger siden som blog,

er det også her du kan kontakte mig hvis du har lyst.

Har du har brug for råd, inspiration eller vejledning til at komme i gang med at leve mere plantebaseret? - Så hop endelig forbi Facebook.com/VeganWildling og sig hej!