Inspiration YoutubeChannels

Inspiration - Youtube channels

For mange mennesker, inklusive mig selv, er facebook noget af en tidsrøver. Og det at være aktiv som vegansk aktivist gør det absolut ikke bedre.

Her har jeg dog oplevet flere fordele ved at flytte noget af den tid, jeg normalt ville bruge på facebook, over til youtube. Feks. stammer en stor del af den information, jeg alligevel ville få igennem videoer på facebook, fra de samme 10-15 youtube channels.

Så ved at abonnere på disse youtube channels istedet og så bruge mindre tid på facebook, har jeg erfaret, at tiden ikke kun er bedre brugt, men jeg bruger også mindre tid i sidste ende og får tilmed set nye aktuelle videoer, tidligere end jeg ellers ville have gjort det igennem facebook.

 

Når det så er sagt, kan youtube selvfølgelig også godt gå hen og blive endnu en tidsrøver, men min erfaring siger mig dog, at der kommer mere konstruktivt ud af at falde i staver over feks. Youtube kanalen Plantbased News, end hvad facebook ellers har at byde på...

 

Her er en lille liste over nogle af de youtube channels med vegansk indhold jeg abonnerer på:

Facebook

Hvis du ikke allererde har været det, så hop et smut forbi min facebookside og giv den et like!

Udover at jeg bruger siden som blog, er det også her du kan kontakte mig hvis du har lyst.

Har du har brug for råd, inspiration eller vejledning til at komme i gang med at leve mere plantebaseret? - Så hop endelig forbi Facebook.com/VeganWildling og sig hej!